Visuelle identiteter

Hjemmeside for mediebuerauet Subview

Hjemmesiden er sat grafisk op i Squarespace.com. Jeg har layoutet, skrevet tekster og været co-producer på titelfilmen. Se hjemmesiden her.

Subview

Hjemmeside for Handicappede Børns Ferier

Jeg har layoutet og deltaget i projektledelsen. Projektet var low-budget, så der er en desværre en del fejl i kodningen, som er foretaget af eksternt kodningsbureau. Se hjemmesiden her.

Handicappede Børns Ferier

Designmanual for UlykkesPatientForeningen

Denne designmanual er blevet til i et samarbejde mellem forskellige parter. Designbureauerne Squaws, Essensen og jeg har hver især leveret delelementer, og til sidst har jeg samlet alle delene og sammensat dem i denne designmanual. Jeg har bl.a. designet logo og visuel identitet for foreningernes træningstilbud: move it - motion for alle. Se designmanualen ved at klikke på den.

designmanual

Arkitsk Institut

Her er nogle eksempler på brochurer og hjemmesidedesign. Hjemmeside og brochurer blev brugt i en lang årrække, men sidenhen har Arktisk Institut udskiftet den visuelle identitet igen.

arktisk Instituts hjemmeside arktisk Instituts hjemmeside arktisk Instituts brochurer

Paninguaq

Jeg har designet logo og visitkort for kjoledesigner Helene Paninguaq. Helene er ikke længere aktiv som kjoledesigner og har derfor nedlagt hjemmesiden.

Paninguaq hjemmeside Paninguaq visitkort

Linea Ivalo Lykkehøj Michael

ivallyk@gmail.com - 303 55 101