LinkedIn Facebook

Infografik

Interaktiv grafik om rygmarvsskade

På Specialhospitalet for Polio- og Ulykkesramte havde vi behov for at patienterne kunne lære om deres rygmarvsskade på en visuel og enkel måde. Har man en skade i en del af rygmarven, kan man have lammelser og andre funktionsnedsættelser i det viste område. Prøv at bevæge musen hen over billedet.

Illustreret videnskab

Animeret infografik om edderkoppers fantastiske spind.

A. P. Møller - Mærsk

Jeg fik til opgave at layoute og illustrere nogle tekniske håndbøger, så indholdet kunne blive mere tilgængeligt og forståeligt.

Illustration 1 viser hvor mange fagpersoner, der er involveret i opbyggelsen af ny software.

DevOps

Illustration 2 viser hvilke trin et stykke kode skal igennem, for at blive indsat i den eksisterende kode på et stykke software under opbygning.

Train

Illustration 3 viser de tre kerneomrråder, der skal være styr på i alle faser af udviklingen: fagpersoner, processer og teknologi. Illustrationen er vist med vandmærke.

udm

Illustrationer til Poliohåndbogen

Jeg har layoutet og illustreret "Livet med polio - en håndbog for polioramte", og her kan du se udvalgte medicinske infografikker, som er udarbejdet i samarbejde med overlæge Lise Kay.

Se alle illustrationerne ved at klikke her eller på billedet.

Kameraguide

Eleverne skulle kunne bruge vores fotostudie og avancerede kamera - derfor lavede jeg en overskuelig quickguide for newbees.

Linea Ivalo Lykkehøj Michael

ivallyk@gmail.com - 303 55 101